DESPRE NOI

DESPRE NOI

Instalaţiile… sunt o investiţie importantă, o problemă mare care ţine de necesitate, de confort, de eficienţă, de bani economisiţi sau pierduţi… Instalaţiile bine făcute sunt o binecuvântare pentru familie, iar cele nepotrivite sau rudimentare pot fi o sursă de stress şi suferinţă…

Când spui „instalaţii” de fapt vrei să spui „instalator” şi vrei cu siguranţă un „instalator bun”…

Sunt Virgil, am o experienţă practică de peste 15 ani în instalaţii sanitare, termice şi electrice. Sunt actualizat cu tehnologiile noi, cu produsele şi materialele de ultimă oră, am parteneriate cu producători şi distribuitori serioşi, de calitate. Am peste 450 clienţi în ţară, toţi mulţumiţi – referinţele mele pentru disponibilitate şi seriozitate, respectarea promisiunilor de timp şi calitatea execuţiei lucrărilor.

Pe acest site prezint şi POMPELE DE CĂLDURĂ – produse mai noi, care capătă tot mai multă importanţă între soluţiile de încălzire în domeniul rezidenţial dar şi industrial, cu atât mai mult acolo unde nu există posibilitatea alimentării cu gaz. Comercializam pompele de căldură CHOFU Japonia, pentru care furnizam servicii de consultanţă şi soluţii adecvate, instalare-montaj, la preţuri foarte bune.

Dacă ai de făcut o lucrare de instalaţii pentru obiectivul tău – apartament, casă, pensiune, hală etc. – sună-mă cu încredere! Vin la faţa locului, îţi ofer consultanţă, măsurători şi soluţii optime, potrivite cu nevoia şi bugetul tău, calcule comparative şi pentru recuperarea investiţiei. Execut lucrarea în condiţii de calitate, ofer garanţie.

Cu consideratie, Virgil

VIZITATI-NE!

BDT SERVINSTAL SRL-D
Cluj-Napoca
str. Razoare nr.7

Facebook