Pompa de caldura Chofu 12 kW

Pompa de caldura Chofu 12 kW
Cere oferta

25% energie electrica + 75% aer = 100% energie termica !

Pompa de caldura 12kW Chofu A+++, monobloc pentru incalzire/racire si prepararea apei calde menajere in modul cel mai ieftin si avantajos pentru locuinta dumneavoastra. Controller-ul si pompa de recirculare sunt incluse in pretul pompei de caldura. Cu aceasta pompa de caldura care consuma numai 2.79 kWh puteti incalzi o suprafata utila a locuintei de pana la 250m², daca aceasta locatie are o izolatie foarte buna. Pompele de caldura aer-apa Chofu, sunt cele mai economice alternative pentru incalzire. Tehnologia moderna „Inverter” a pompelor de caldura si componentele de inalta calitate garanteaza functionarea utilajului ani de zile fara deranjamente. Pompa de lichefiere (compresorul) Panasonic DC twin rotary este fabricat de unul din cei mai mari producatori de compresoare din lume. Acesta garanteaza functionarea pompei de caldura mai mult de 133.000 de ore fara intrerupere sau exprimat alt fel – peste 15 ani de functionare in regim de 24 de ore.

Pompa de caldura are o garantie totala de 3 ani, timp in care in caz de defectiune hidraulica pompa de caldura NU SE REPARA, ci se inlocuieste cu o pompa de caldura noua. Aprovizionarea cu piesele de schimb pentru service dupa perioada de garantie este de 10 ani.

Pompa de caldura Chofu 12kW

Pompe de caldura Clasa de eficienta

Clasa de eficienta

Pompa_caldura_aer-apa_12kW_Inverter

Componentele principale

Pompa de caldura aer apa 12kW produs de calitate realizat 100% in Japonia. Aceast aparat realizat cu cea mai noua tehnologie in domeniu poate fi pentru locuinta dumneavoastra un produs extrem de econom pentru sistemul de incalzire si prepararea apei calde menajere la o suprafata locuibila de pana la 250m². Pompa de caldura Chofu 12kW poate fi folosita atat la un sistem de incalzire prin pardoseala cat si incalzire prin calorifere. Este foarte important ca locuinta dumneavoastra sa fie foarte bine izolata pentru a putea realiza economii la consumul de energie electrica. Locatiile cu incalzire prin pardoseala si care au o izolatie exterioarea de cel putin 20 cm de polistiren cu densitatea corespunzatoare iar izolatia tavanului corecta pot fi luate in calcul cu 40w/m² atunci cand se dimensioneaza pompa de caldura.

Automatizare pentru pompa de caldura Chofu

Controller-ul Chofu poate fi montat in sufragerie si poate avea functiune de termostat ambietal. Daca lociunta dvs. are deja alte sisteme de control al temperaturii acest aparat se monteaza in camera tehnica pentru a putea modifica sau urmari valorile pompei de caldura. Daca aveti locuinta pe doua nivele si doriti sa aveti doua zone cu temperaturi diferite se poate monta in paralel o a doua automatizare care tine sub control pompa de recirculare pentru circuitele de incalzire la etaj. Controllerul secundar avand functia de SLAVE. Controllerul Chofu este inclus in pretul pompei de caldura si se livreaza odata cu pompa. In cutia automatizarii se afla un senzor pentru controlul temperaturii din boilerul pentru apa calda menajera. Programarea pompei de caldura este foarte simpla iar functiile pompei sunt usor de inteles. Va rog sa analizati simbolurile de mai jos si cu siguranta veti intelege care este rolul fiecarui desen in parte.

Incalzire Racire Apa calda Eco Noapte Dezghet Cascada Timmer Protectie Condens
Incalzire pompe de caldura Racire cu pompa de caldura Apa calda pompa caldura Modul economic pompa de caldura Functiune de noapte pompa Dezghetare automata Cuplarea cu rezistenta electrica Programare de pornire-oprire Protectie impotriva inghetului Senzor de condens

Chofu piese de schimb. Componentele principale care fac parte din  pompa de caldura aer apa Chofu 12kW le puteti vizualiza in imaginile de mai jos. Toate piesele de schimb pentru pompele de caldura Chofu. Pompa de caldura Chofu de 12kW este un produs cu performante deosebite. Merita sa faceti investitia !

Inverter_12kW Compresor_Panasonic Pompa recirculare 12kW Schimbator_caldura Ventilator_PC_12kW Rezistenta
Inverter CD Compresor Pompa recirculare Schimbator caldura Motor Ventilator Rezistenta pentru degivrare

Schema orientativa de montaj clasica a pompei de caldura pentru incalzirea prin pardoseala si pentru prepararea apei calde menajere. Daca doriti, puteti racorda pompa de caldura direct la incalzirea prin pardoseala fara acest puffer de 80 de litri. Pompa de caldura de 12kW are deja sistemul de dezaerisire si pompa de recirculare integrata in unitatea monobloc

Schema de instalare Chofu 10kW

Pompa de caldura CHOFU produce apa calda menajera, incalzire si racire !

Pompa de caldura aer-apa de 12 kW arata la fel ca o instalatie de aer conditionat si se poate monta la fel ca si compresorul unui aparat de la instalatia de aer conditionat, adica pe peretele unui apartament sau a unei case. Datorita sistemului de functionare DC Inverter pompa de caldura este un aparat extrem de econom. Cu multiple posibilitati de programare pompa de caldura aer apa de 12KW CD Inverter indeplineste cele mai inalte cerinte de exploatare si utilizare chiar in conditii extrem de grele. Chofu aer/apa 12kW. Made in Japan

CHOFU GARANTIE 3 ANI – Pompa de caldura aer/apa CHOFU 12kW. Pompa de caldura Chofu are o garantie totala de 3 ani. In perioada de garantie daca apar probleme de functionare sau defectiuni in sistemul hidraulic, pompa de caldura NU SE REPARA, ci pompa de caldura Chofu se inlocuieste cu o pompa noua ! Aceasta inlocuire o facem in mai putin de 48 de ore. Daca apare o astfel de defectiune, pompa defecta se trimite in Japonia pentru examinare.

DATE TEHNICE – POMPA DE CALDURA AER-APA 12 kW
Eficienta SCOP = 4,7 Eficientă energetică la 35°C = A+++
Eficienta COP = 4,30 Eficientă energetică la 55°C = A++
Incalzire = 12,0 kW Termic Temperatura economa lucru = 55°C
Racire = 16,0 kW Temperatura max./tur = 60°C
Consum energie electrica = 3,16kW/h Temperatura economa lucru = 55°C
Legatura electrica = 220 V/1ph /50Hz Refrigerant = R32
Puterea in amperi = 13,8 A Refrigerant = 2,20 Kg.
Zgomot de functionare = 51 db(A) Racord Tur/Retur = 1 ¼”  – DN25
Eficienta sezonieră încălzire (ŋs) = 190% Carcasa  –  exterior din tabla zincata
Compresor  – Panasonic DC twin rotary Carcasa  –  Rezistenta la intemperi
Automatizare  –  Controller extern Dimensiuni  = 1418x 1000x 330 mm
Pompa recirculare Panasonic – incorporata Greutate = 111 Kg
Schimbator caldura apa – Schimbator inox Garantie totala 2 ani
Schimbator caldura aer – Schimbator cupru Service postgarantie 10 ani

Va rog sa acordati maximul de atentie si sa aveti in vedere si aceste costuri pe care noi vi le prezentam. La montajul pompei de caldura de 12kW mai aveti nevoie de cateva componente importante pentru buna functionare a sistemului, care costa aproape inca jumatate din pretul pompei de caldura. Un sistem complet pentru incalzirea locuintei si prepararea apei calde menajere cu pompa de caldura are urmatoarele elemente de montaj pe care noi vi le prezentam in coloana de mai jos.

Va rog sa analizati fiecare component de montaj in parte iar daca aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati. Este bine ca dvs. sa stiti exact care sunt costurile finale pentru montajul unei pompa de caldura aer/apa Chofu la locuinta dvs. Fittingurile si materialul marunt pentru montaj cum ar fi: robineti, coliere, garnituri, materiale mici pentru etansare – aceste mici elemente si accesorii de montaj difera de la locatie la locatie, iar pretul de montaj este de asemenea in functie de dificultatea lucrarii. Va rog sa cititi mai departe conditiile de garantie si post-garantie. Sunt puncte foarte importante pe care dvs. trebuie sa le stiti.

Va oferim instalatia completa cu pompa de caldura aer apa Chofu AEYC-1242XU monobloc de 12kW

Denumire produs
Pompa de caldura aer apa CHOFU AEYC-1242XU 12kW  DC Inverter
Suport metalic pentru pompa de caldura DC INVERTER 12 kW
Boiler pentru pompa de caldura SWP-1W 300 litri cu suprafata serpentinei de 3,4m²
Supapa de suprapresiune 6 bar pentru boiler ACM
Ventil motorizat cu 3 cai ESBE cu filet exterior de 1 1/4″ – Info pozizitie
Vas expansiune sanitar de 18 litri – Aqua System (boiler apa calda menajera)
Suport pentru vas de expansiune cu filet interior de 3/4″
Set racord de legatura pompa-vas inclusiv cap ventil 3/4″
Robinet cu bila si filtru (inlocuieste Y) cu filet interior de 1 1/4″
Filtru magnetic cu separator de particole Caleffi, filet 1 1/4 toli
Vas expansiune de incalzire 50 litri – Aqua System
Grup de siguranta 1″ (manometru, aerisitor, supapa 3 bar)
Teava flexibila inox gofrata izolata DN25 ( 5 metri )
6x Fittinguri 1 1/4″ pentru teava gofrata de inox

Date tehnice: Fisiere tehnice   Manual EN: pompa de caldura 16KW pompa de caldura aer apa   Traducere RO: pompa de caldura 16KW pompa de caldura aer apa    Certificat Conformitate: 

VIZITATI-NE!

BDT SERVINSTAL SRL-D
Cluj-Napoca
str. Razoare nr.7

Facebook