Pompa de caldura Chofu 6 kW

Pompa de caldura Chofu 6 kW
Made in Japan
Cere oferta

75% aer + 25% energie electrica = 100% energie termica !

Chofu 6 kW – DC Inverter. Din gama de produse va prezentam aici pompa de caldura aer/apa Chofu 6kW care poate fi utilizata cu succes pentru incalzire, aclimatizare si pentru prepararea apei calde menajere in locuinta Dvs.. Tehnologia moderna DC INVERTER face ca aceasta pompa de caldura sa foloseasca 30% mai putina energie electrica in comparatie cu o pompa de caldura clasica de 6kW ON – OFF. Sistemul “inverter” face ca aceasta pompa sa lucreze cu turatie variabila sau mai bine zis cu frecvente diferite intre 20Hz si 90Hz in functie de necesarul termic care se cere. Pompele de caldura aer-apa Chofu sunt cele mai economice alternative pentru incalzire. Componente de inalta calitate garanteaza functionarea fara deranjamente. Pompa de caldura Chofu 6 kW

Chofu functioneaza la -30°CPompele de caldura aer-apa Chofu au fost testate pentru certificatul EHPA (European Quality Label for Heat Pumps). Acest certificat este necesar pentru subventia de stat in tarile Europene. Odata cu testele clasice pentru certificatul EHPA, pompele de caldura Chofu au fost testate si la o temperatura de -30°C. Testul a fost trecut cu succes, si toate modelele Chofu au functionat fara probleme la acesta temperatura scazuta. Surprinzator a fost si faptul ca la temperatura mediului atat de scazuta de -30°C, temperatura apei pe tur a fost inregistrata la 54°C. Pompele de caldura Chofu au fost testate in aceste conditii mai putin obisnuite, ca noi sa avem dovada oficiala de functionare fara probleme.

FUNCTIONEAZA GARANTAT LA -30°C

Pompa de lichefiere (compresorul) Panasonic DC Twin Rotary este fabricata in Japonia de unul din cei mai mari producatori de compresoare din lume. Testele realizate arata ca acest compresor cu care sunt echipate pompele de caldura Chofu 6kW, a rezistat 133.000 de ore la o functionare fara intrerupere sau exprimat altfel – peste 15 ani de functionare in regim de 24 de ore.

Incalzire Racire ACM Eco Noapte Dezghet Timmer Protectie
Incalzire pompe de caldura Racire cu pompa de caldura Apa calda pompa caldura Modul economic pompa de caldura Functiune de noapte pompa Chofu Dezghetare automata Programare de pornire-oprire Protectie impotriva inghetului

Consum si costuri lunare. Un punct foarte important la pompele de caldura este consumul de energie electrica lunar sau chiar anual. Aceasta tema a consumului nu este simpla. Depinde de multi factori care pot mari sau micsora consumul de energie electrica.
Exemple: izolatia exterioara, geamuri, pardoseala sau calorifere etc.
Pentru a simplifica lucrurile si pentru a nu da posibilitatea de interpretari asupra consumului o sa folosim ca exemplu, consumul maxim posibil pe luna a pompei de caldura Chofu de 6 kW. Consumul maxim (fisa tehnica a produsului) este de 1,46 kW/h. Asta inseamna ca daca pompa de caldura ar functiona 24 ore din 24 ar avea un consum de 35 kW/zi. Daca facem calculul mai departe adica la 30 de zile, rezulta un consum de 1.050 kW. In Ron inseamna 1.050 kW x 0,5 Ron = 525,0 Ron cu TVA inclus.

CHOFU – AGENT FRIGORIFIC R32

Chofu clasa de eficientaDeci daca pompa de caldura ar functiona fara intrerupere 24 de ore ati avea de plata 525,0 Ron pe luna pentru prepararea apei calde menajere si incalzire binenteles vorbind numai in cele 4 luni de iarna (Nov, Dec, Ian, Feb). Daca aveti o izolatie corspunzatoare a locuintei dvs. acest consum lunar se reduce cu siguranta la jumatate. Si acum intreb eu care sunt costurile de intretinere a unui apartament cu 3-4 camere in perioada de iarna ? Mai mult sau mai putin ?

R32 - Chofu Pompa_caldura_Aer-Apa_6kW_schita

Schema de montaj clasica pentru incalzirea prin pardoseala fara pufer sau butelie de egalizare. Pompa de caldura aer/apa CHOFU de 6kW are pompa de recirculare integrata in unitatea monobloc si se poate racorda direct la distribuitorul de la incalzirea in pardoseala sau calorifere. Temperatura maxima pentru incalzire pe TUR se poate regla si este controlata de automatizarea pompei, fara sa mai fie necesar o vana amestec manuala sau automata. Automatizarea pompei de caldura si pompa de recirculare sunt incluse in pret.

Pompa aer apa Chofu 6kW - Schema

Pompa de caldura aer-apa de 6 kW acopera necesarul de incalzire si apa calda menajera pentru o locuinta cu o suprafata de pana la 80m² care are sistemul de incalzire in calorifere. Locuintele cu incalzire in pardoseala si cu izolatia exterioara corecta, pot avea suprafata de incalzire de pana la 120m². Pompa de căldură de 6kW nu este un sistem de încălzire doar pentru clădirile noi, acesta pompa poate fi utilizata cu succes si la cladirile vechi. Pompa se poate combina si cu alte surse de incalzire cum ar fi centrala pe gaz, cazan pe lemne sau panouri solare. Pompa de căldură comuta in modul automat si lasa in funcție sursa cea mai ieftina (cele mai mici costuri) de caldura sa lucreze.

DATE TEHNICE – POMPA DE CALDURA AER-APA 6,0 kW
Eficienta SCOP = 4,7 Eficientă energetică la 35°C = A+++
Eficienta COP = 4,20 Eficientă energetică la 55°C = A++
Incalzire = 6,0 kW Termic Temperatura economa lucru = 55°C
Racire = 5,0 kW Temperatura max./tur = 60°C
Consum energie electrica = 1,43kW/h Temperatura economa lucru = 55°C
Legatura electrica = 220 V/1ph /50Hz Refrigerant = R32
Puterea in amperi = 6,3 A Refrigerant = 0,80 Kg.
Zgomot de functionare = 49 db(A) Racord Tur/Retur = 3/4″ – DN20
Eficienta sezonieră încălzire (ŋs) = 190% Carcasa – exterior din tabla zincata
Compresor – Panasonic DC twin rotary Carcasa – Rezistenta la intemperi
Automatizare – Controller extern Dimensiuni = 675x 825x 300 mm
Pompa recirculare Panasonic – incorporata Greutate = 50 Kg
Schimbator caldura apa – Schimbator inox Garantie totala 2 ani
Schimbator caldura aer – Schimbator cupru
Temperatura minima a mediului ( au fost testatate cu succes la -30°C ) – 30 grade C
Pompe_caldura_Chofu_6_kW

 

OFERTA PENTRU SISTEM DE INCALZIE / ACLIMATIZARE CU POMPA CHOFU

Sistem de incalzire cu pompa de caldura aer apa de 6KW Sistem de incalzire / racire si preparare apa calda
 Va rog sa acordati maximul de atentie si sa aveti in vedere si aceste costuri. Pe langa pompa de caldura Chofu de 6kW mai aveti nevoie de cateva componente importante pentru buna functionare a sistemului. Aceste elemente necesare costa aprope inca jumatate din pretul pompei de caldura. Un sistem complet pentru incalzirea locuintei si prepararea apei calde menajere cu pompa de caldura are urmatoarele elemente de montaj pe care noi vi le prezentam in coloana din dreapta.

Va informam ca dvs. sa stiti exact care sunt costurile care mai apar la montajul unei pompe de caldura aer/apa Chofu la locuinta dvs. Fittingurile si materialul marunt pentru montaj (robineti cu bila, teflon, coliere, garnituri, materiale pentru etansare) – aceste mici elemente si accesorii de montaj difera de la locatie la locatie, iar pretul de montaj este deasemeni in functie de dificultatea lucrarii. In perioada de garantie de 2 ani daca apar probleme in circuitul hidraulic, pompa de caldura NU se repara ci se schimba in max. 48 de ore.

Pompa de caldura aer – apa CHOFU Inverter 6KW
Boiler pentru pompa de caldura SWP-1W – 150 litri
Ventil motorizat cu 3 cai ESBE filet exterior de 1″
Supapa de suprapresiune 6 bar (pentru boiler)
Vas expansiune igienic sanitar de 18 litri – Aqua System
Suport pentru vas de expansiune cu filet de 3/4″ interior
Set racord de legatura pompa-vas inclusiv cap ventil 3/4″
Robinet cu bila si filtru de inox (inlocuieste  filtru Y)  filet 1″
Vas de expansiune de incalzire 35 litri – Aqua System
Grup de siguranta 1″ (manometru, aerisitor, supapa 3 bar)
Teava flexibila inox gofrata izolata DN20 ( lungime 5 metri )
6x Fittinguri 1″ pentru teava gofrata de inox
Pompa de caldura Chofu - logo
MONTAJUL POMPEI DE CALDURA CHOFU

Pompa de caldura aer-apa de 6 kW arata la fel ca o instalatie de aer conditionat si se poate monta la fel ca si compresorul unui aparat de la instalatia de aer conditionat, adica pe peretele unui apartament sau a unei case. Datorita temperaturii ridicate de 60°C pe care o dezvolta pompa de caldura, aparatul se poate conecta direct la calorifere fara probleme. Pompa de caldura Made in Japan. Pompele de caldura sunt cele mai economice alternative pentru incalzire

Manual EN:  pompa de caldura 16KW pompa de caldura aer apa Traducere RO:  pompa de caldura 16KW pompa de caldura aer apa Date tehnice: Pompa de caldura Chofu - Fisiere tehnice    Certificat de conformitate: 

VIZITATI-NE!

BDT SERVINSTAL SRL-D
Cluj-Napoca
str. Razoare nr.7

Facebook