Pompa de caldura Chofu 16 kW – 3 faze

Pompa de caldura Chofu 16 kW – 3 faze
Cere oferta

Pompa de 16kW – 3 faze

Pompa Chofu 16kW 3-fazeFirma Chofu este singura firma din Japonia care isi produce pompele de caldura pe teritoriul Japoniei. Pompele de caldura CHOFU sunt cele mai economice alternative pentru incalzirea si racirea locuintei. Tehnologia moderna inverter creeaza posibilitatea ca pompa de caldura sa ajusteze producția de energie termică în mod automat în funcție de cerințele de încălzire a casei unde locuiti. În timpul iernii, compresorul tip inverter și motorul ventilatorului, rulează pe turatie variabila pentru a oferi mai multa energie termica, atunci când temperatura din exterior este foarte scăzută. În cazul în care casa ta are nevoie de mai puțină încălzire, pompa va scadea frecventa de funcționare de până la 20Hz, iar pompa de căldură va consuma mai puțină energie electrică. Pompa de caldura inverter, economiseste 30% mai multa energie electrica decât pompa de căldură cu frecvență fixă ON/OFF.

DATE TEHNICE – POMPA DE CALDURA AER-APA 16 kW 3-faze
Eficienta SCOP = 4,4 Eficientă energetică la 35°C = A+++
Eficienta COP = 4,10 Eficientă energetică la 55°C = A++
Incalzire = 16,0 kW Termic Temperatura economa lucru = 55°C
Racire = 16,0 kW Temperatura max./tur = 60°C
Consum energie electrica = 3,90kW/h Temperatura economa lucru = 55°C
Legatura electrica = 400 V/3ph /50Hz Refrigerant = R32
Puterea in amperi = 17,8 A Refrigerant = 2,80 Kg.
Zgomot de functionare = 51 db(A) Racord Tur/Retur = 1 ¼”  – DN25
Eficienta sezonieră încălzire (ŋs) = 162% Carcasa  –  exterior din tabla zincata
Compresor  – Panasonic DC twin rotary Carcasa  –  Rezistenta la intemperi
Automatizare  –  Controller extern Dimensiuni  = 1418x 1000x 330 mm
Pompa recirculare Panasonic – incorporata Greutate = 116 Kg
Schimbator caldura apa – Schimbator inox Garantie totala 3 ani
Schimbator caldura aer – Schimbator cupru

Chofu clasa de eficientaComponentele pompei de caldura Chofu sunt de inalta calitate si garanteaza functionarea utilajului ani de zile fara interventii sau deranjamente. Compresorul Panasonic DC Twin Rotary este fabricat de unul din cei mai mari producatori de compresoare din lume. Pompa de caldura aer-apa CHOFU AEYC-1639U, are o garantie totala de 3 ani, iar pentru compresor 5 ani.

Sistemul de control inverter Chofu, realizeaza cea mai mare eficienta la sarcini si un raspuns rapid la schimbarea conditiilor solicitate. Controlul temperaturii programate a apei asigura mentinerea temperaturii acesteia la un nivel cat mai redus posibil cu scopul de a mari eficienta pompei de caldura. Toate acestea asigura o performanta optima sistemului, in timp ce costurile de exploatare si emisiile de CO2 sunt reduse la maximum.

Date tehnice: Fisiere tehnice Manual EN:  pompa de caldura 16KW pompa de caldura aer apa Traducere RO:  pompa de caldura 16KW pompa de caldura aer apa CHOFU

VIZITATI-NE!

BDT SERVINSTAL SRL-D
Cluj-Napoca
str. Razoare nr.7

Facebook