Pompa de caldura Chofu 16 kW

Pompa de caldura Chofu 16 kW

Cere oferta

75% aer + 25% energie electrica = 100% energie termica !

pompa-ChofuChofu AEYC-1643XU este o pompa de caldura aer apa monobloc de 16kW Inverter. Chofu este singura firma din Japonia care isi fabrica pompele de caldura pe teritoriul Japoniei. Pompele de caldura aer-apa CHOFU INVERTER, sunt cele mai economice alternative pentru incalzirea si aclimatizarea locuintei dvs. Tehnologia moderna inverter creeaza posibilitatea ca pompa de caldura sa ajusteze producția de energie termică în mod automat în funcție de cerințele de încălzire a casei unde locuiti. În timpul iernii, compresorul tip inverter și motorul ventilatorului, rulează pe turatie variabila pentru a oferi mai multa energie termica, atunci când temperatura din exterior este foarte scăzută. În cazul în care casa ta are nevoie de mai puțină încălzire, pompa va scadea frecventa de funcționare de până la 20Hz, iar pompa va consuma mai puțină energie electrică.

Pompa de caldura inverter, economiseste 30% mai multa energie electrica decât pompa de căldură cu frecvență fixă ON/OFF. Componentele pompei de caldura Chofu sunt de inalta calitate si garanteaza functionarea utilajului ani de zile fara interventii sau deranjamente. Compresorul Panasonic DC Twin Rotary este fabricat de unul din cei mai mari producatori de compresoare din lume. Pompa de caldura aer-apa CHOFU AEYC-1639U, are o garantie totala de 3 ani, iar pentru compresor 5 ani. In aceasta perioada de garantie de 3 ani daca apar probleme hidraulice de functionare pompa de caldura NU SE REPARA, ci se inlocuieste cu una noua iar cea defecta avem obligatia de a o trimite in Japonia la firma Chofu pentru examinare. Pompa de caldura aer-apa Chofu functioneaza chiar si la -30 grade C.

Bineinteles ca la aceasta temperatura COP-ul pompei este foarte scazut. Sistemul de control inverter Chofu, realizeaza cea mai mare eficienta la sarcini si un raspuns rapid la schimbarea conditiilor solicitate. Controlul temperaturii programate a apei asigura mentinerea temperaturii acesteia la un nivel cat mai redus posibil cu scopul de a mari eficienta pompei de caldura. Toate acestea asigura o performanta optima sistemului, in timp ce costurile de exploatare si emisiile de CO2 sunt reduse la maximum.

Sistem de incalzire, aclimatizare si preparare apa calda
1x Pompa de caldura aer-apa Chofu DC Inverter 16kW
1x Suport metalic pentru montajul pompei de caldura
1x Boiler SWP-1W 300 litri cu serpentina marita 3,4m²
 1x Ventil motorizat cu 3 cai – filet exterior 1¼” + inpuls
 1x Supapa de suprapresiune Calefi pentru boiler ACM de 6 bar
 1x Vas de expansiune sanitar de 18 litri – Aqua System
 1x Suport de montaj pe perete pentru vas expansiune
 1x Robinet cu bila si filtru (inlocuieste Y) cu filet interior de 1¼”
Filtru magnetic cu separator de particole Caleffi, filet 1¼”
 1x Vas de expansiune pentru incalzire 50 litri – Aqua System
1x Grup siguranta (manometru, aerisitor, supapa 3 bar)

Va rog sa acordati maximul de atentie si sa aveti in vedere si aceste costuri pe care noi vi le prezentam acum. Pe langa pompa de caldura aer/apa de 16kW mai aveti nevoie de cateva componente importante pentru buna functionare a sistemului, care costa aprope inca o treime din pretul pompei de caldura. Un sistem complet pentru incalzirea/racirea locuintei si prepararea apei calde menajere cu pompa de caldura are urmatoarele elemente de montaj, pe care noi vi le prezentam in coloana de mai jos. Este bine ca dvs. sa stiti exact care sunt costurile finale pentru montajul unei pompe de caldura aer/apa Chofu la locuinta dvs. Fitingurile si materialul marunt folosit la montajul sistemului de incalzire cu pompa de caldura, cum ar fi: banda teflon, robineti, coliere, garnituri, materiale pentru etansare nu se pot determina exact. Aceste mici elemente si accesorii de montaj difera de la o locatie la alta, iar pretul de montaj a unei pompe de caldura, este deasemeni in functie de dificultatea lucrarii.

Pompa de caldura aer-apa de 16kW. Cel mai bun raport CALITATE / PRET din Romania. Aceasta pompa de caldura de 16kW acopera necesarul termic de incalzire si de apa calda menajera pentru o locuinta cu o suprafata de pana la 300m² cu inaltimea camerelor intre 2,7 – 2,9 m care are sistemul de incalzire prin pardoseala. Un calcul corect si profesional pentru dimensionarea pompelor de caldura se face in functie de volumul incaperilor. Aceasta corectie o facem ulterior cu un program de dimensionare pentru pompele de caldura.

Exprimarea in m² a incaperilor sau a caselor este mai usor inteleasa de cei care nu au tangente cu calcul de volume si dimensiuni. Daca inmultiti lungimea ori latimea rezulta suprafata in m² de care noi avem nevoie pentru estimarea pompei de caldura pentru locatia dvs. Un factor foarte important la dimensionarea pompelor de caldura este izolatia termica exterioara si in mod special a tavanului.

Incalzire Racire Apa calda Econom Mod noapte Timmer Dezghet Protectie Condens Cascada
Incalzire cu PC Aclimatizare cu pompa de caldura Apa calda Tarif scazut economic Functie de noapte Programare Difrost Antiinghet Anticondens Rezistenta

Pompa de recirculare Panasonic si automatizarea pompei de caldura sunt incluse in pretul pompei de caldura ! Dupa cum vedeti in schema de montaj de mai sus, noi folosim un boiler/puffer de 300/100 litri pentru prepararea apei calde menajere si pentru sistemul de incalzire/racire. Acest boiler/puffer special este produs de firma Thermic Energy din Germania. Cu acest tip de boiler/puffer puteti economisi spatiu in camera tehnica. Pompa de caldura, daca este corect dimensionata, asigura integral necesarul de caldura al cladirii, fara a mai fi necesara o alta sursa suplimentara de caldura, cum ar fi, centrala termica pe combustibil solid, gazos, motorina, etc. Pompele de caldura Chofu se recomanda pentru cladirile noi, cu o izolatie buna, in care a fost montate sisteme de incalzire prin pardoseala sau in pereti unde temperatura de incalzire pe tur nu depaseste 35 de grade.

Pompele de caldura aer/apa Chofu se utilizeaza cu succes si la instalatiile de incalzire cu calorifere. Pompa de caldura aer-apa de 16 kW de productie Japoneza foloseste cea mai noua tehnologie numita INVERTER. Acest sistem de control modern economiseste aprox. 30% la consumul energie electrica in comparatie cu o pompa de caldura clasica ON – OFF. Cu multiple posibilitati de programare pompa de caldura aer/apa CHOFU de 16KW indeplineste cele mai inalte cerinte de exploatare si utilizare chiar in conditii extrem de grele. Va prezentam „ POMPELE DE CĂLDURĂ AER – APĂ ”, marca Chofu, demna de încredere, de calitate şi de lungă durată, pentru confortul şi luxul Dvs.

Tehnologia de varf este combinată cu echipamente moderne de fabricaţie, prin care se asigură o calitate excelentă a pompelor de caldura. Veţi fi mai mult, decât mulţumit de calitatea, precizia şi îndemânarea pe care le puteţi aştepta numai de la Chofu. Pompe de caldura aer-apa Chofu Made in Japan

Chofu-Schema_Pardoseala-Calorifere
INCALZIRE PRIN PARDOSEALA SI VENTILOCONVECTOARE SAU CALORIFERE – CHOFU
DATE TEHNICE – POMPA DE CALDURA AER-APA 16 kW
Eficienta SCOP = 4,5 Eficientă energetică la 35°C = A+++
Eficienta COP = 4,30 Eficientă energetică la 55°C = A++
Incalzire = 16,0 kW Termic Temperatura economa lucru = 55°C
Racire = 16,0 kW Temperatura max./tur = 60°C
Consum energie electrica = 3,72kW/h Temperatura economa lucru = 55°C
Legatura electrica = 220 V/1ph /50Hz Refrigerant = R32
Puterea in amperi = 17,8 A Refrigerant = 2,80 Kg.
Zgomot de functionare = 51 db(A) Racord Tur/Retur = 1 ¼”  – DN25
Eficienta sezonieră încălzire (ŋs) = 190% Carcasa  –  exterior din tabla zincata
Compresor  – Panasonic DC twin rotary Carcasa  –  Rezistenta la intemperi
Automatizare  –  Controller extern Dimensiuni  = 1418x 1000x 330 mm
Pompa de recirculare Panasonic – incorporata Greutate = 116 Kg
Schimbator caldura pentru apa – Schimbator inox Garantie totala 3 ani
Schimbator caldura aer – Schimbator cupru

Pompa-Caldura-Incalzire-in-pardoseala

Servicii de garantie – Pompa de caldura aer/apa CHOFU 16kW are o garantie totala de 3 ani iar compresorul are o garantie de 5 ani.

Date tehnice: Fisiere tehnice Manual EN:  pompa de caldura 16KW pompa de caldura aer apa Traducere RO:  pompa de caldura 16KW pompa de caldura aer apa CHOFU

POMPELE DE CALDURA aer / apa sunt cele mai economice alternative pentru centrale cu GAZ, CURENT sau MOTORINA

VIZITATI-NE!

BDT SERVINSTAL SRL-D
Cluj-Napoca
str. Razoare nr.7

Facebook